PriserBeboerens private bolig rummer gennemsnitligt 67 m2, som er fordelt på et rummeligt værelse med bad og toilet samt andel i fællesarealerne. I 2022 ligger den gennemsnitlige husleje på 10.454 kroner om måneden. Hertil skal man lægge prisen på vores servicepakke, som består af alle måltider, mellemmåltider og drikkevarer, linned, samtlige toilet- og plejeartikler, vask af beboerens tøj, rengøringsartikler og vinduespudsning. Prisen for servicepakken ligger i 2021 på 4.896 kroner om måneden.

El, vand, varme, tv og internet opgøres i 2021 til gennemsnitligt 1.983 kroner om måneden. Ved indflytning på Dagmarsminde betaler man et depositum på gennemsnitligt 39.113 kroner.

Ud over ovenstående pris, kan beboeren frivilligt tilvælge vores 'wellness-pakke'. Denne har vi oprettet for at samle de kropsbehandlinger, som de pårørende mange andre steder står for at bestille tid til og få betalt for beboeren. Men det klarer vi med 'wellness-pakken', så den pårørende ikke skal tænke på det. Der er tale om frisør, fodterapeut, manicure, forskellige typer af massage og ansigtsbehandlinger efter beboerens behov. På Dagmarsminde foregår behandlingerne med et fast interval, hvor beboeren får en ny behandling hver uge.
'Wellness-pakken' koster 2.000 kroner om måneden.

Selvom der er tale om øjensynligt høje udgifter, kan man godt flytte ind på Dagmarsminde som folkepensionist uden formue – hvilket flere af vores beboere er. Dette skyldes, at man som plejehjemsbeboer opnår særlig boligstøtte. Du kan læse mere herom via dette link Boligstøtte