Nyttige links

Flere oplysninger

Mange besøgende på dagmarsminde.dk har igennem længere tid levet med demens helt tæt på og ved, hvilke udfordringer og stærke følelser, det medfører.

Som pårørende bliver man nok aldrig helt vant til ændringerne i adfærden og personligheden hos ens nærmeste. Nye spørgsmål kan melde sig fra dag til dag.

I stedet for at skrive et langt indlæg om demens, henviser vi til allerede velskrevne indlæg. Vi har foreløbigt udvalgt fire hjemmesider, som dækker over området på forskellige måder.
Alzeimerforeningen er vel nok tovholderen, når det gælder spørgsmål vedrørende demens, informationer om begivenheder og nye tiltag på området. Foreningens hjemmeside henvender sig til alle, som har demens tæt inde på livet og som arbejder med eller interesserer sig for demens.
Nationalt Videnscenter for Demensdækker stort set alle videnskabelige oplysninger om demens. Hjemmesiden rummer alt fra tørre facts om sygdommen til tværfaglig forskning og nytænkning på området nationalt samt internationalt.
Ældresagens engagement for ældre mennesker er næsten uden sammenligning. Deres hjemmeside er meget praktisk orienteret med masser af anvendelige informationer, også når det gælder demens.
Hjemmesiden netpsykiater.dk er meget konkret. Vi har medtaget hjemmesiden, fordi den giver et overskueligt indblik i forløbet vedr. demensudredning og diagnosticering.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×