Atmosfæren

Dagmarsminde er indrettet efter devisen om, at et mindre hjem er bedre end en stor institution.

Plejehjemmet er lyst og rummeligt. Vi har udsigt til marker og adgang til terrasser og have flere steder. Vi har tegnet og indrettet hjemmet med omtanke for de grundlæggende behov, demente mennesker har vist sig at have.

Som beboer får man en helhedsoplevelse. Det private værelse er overskueligt og funktionelt, men samtidigt er man tæt på fællesskabet i trygge omgivelser lige uden for døren. Centralt i huset har vi placeret køkkenet, den fælles spisestue og dagligstuen.

Dagmarsminde er hovedsageligt møbleret i retro-stil, da 60-70'erne vil være den periode, som størstedelen af beboerne husker og har gode minder fra. Kunsten på væggene er farverig i positive nuancer. Rundt omkring har vi etableret små hyggekroge. Udenfor kan man slappe af på en af vores terrasser eller nyde havens dufte og farver fra gangstier og bænke.

Vi går meget op i æstetik, som vi anser som en vigtig del af omsorgen. Derfor arbejder vi med forskellige stemninger, således at beboerne får en behagelig grundfornemmelse. Vi har altid friske blomster og frugt rundt omkring, ligesom vi altid gør et nummer ud at dække bordet rigtig pænt, når vi går til bords. Derudover anvender vi musik på forskellig vis dagen igennem, hvilket medfører en harmonisk stemning.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

I agree with the Terms & Conditions
  Tilmeld
*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×