Omsorg handler også om den mad, vi spiser.

På Dagmarsminde spiser vi sundt og varieret. Maden er også rig på kalorier, for det er godt for vores beboere, der i lighed med mange andre ældre mennesker ikke altid spiser så store portioner.

Vi tilbereder selv morgenmad og frokost. Aftenmåltidet modtager vi fra en leverandør, som vægter kvalitet og økologi. Vi luner og anretter maden i vores fælles spisekøkken, således at beboerne kan dufte den og deltage i tilberedninge.

Vi bager selv alt brød og kage - nogle gange sammen med beboerne, hvis de har lyst.

Ved alle måltider anrettes maden af personalet på en indbydende måde. Der dækkes fint op med servietter, friske blomster og stearinlys. Alle måltider fremstår festlige, så beboerne føler sig velkomne og værdsat i forbindelse med den fælles spisning.
Vi er sammen om maden.

Alle måltider indtages i fællesskab. Først og fremmest fordi det er rigtig hyggeligt, men også fordi vi på den måde mindsker risikoen for underernæring, da vi bedre kan hjælpe beboerne og observere, hvad de indtager.

Hvis beboerne f.eks. ikke kan indtage maden korrekt, hjælpes de med spisningen. Så vidt det er muligt, deltager beboerne i borddækning, anretning og afrydning. Det kan også være, at beboerne vil være med til at tilberede maden.


Øvrige måltiderVi har altid mellemmåltider og frugt lige i nærheden. Der er eftermiddags kaffe-kage-bord og småkager til aftenkaffen. Til de pårørende har vi altid frugt, kage, kaffe, te eller koldt at drikke. Pårørende er altid velkomne til at spise med.
Drikkevarer Vi holder altid øje med beboernes væskebalance og sørger for, at de får rigeligt vand, saftevand eller juice. Derudover serverer vi portvin til eftermiddagskaffen om fredagen, for at ønske god weekend - samt vin til maden fredag og lørdag aften. Vi serverer også en drink til aftenkaffen i weekenderne.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

I agree with the Terms & Conditions
  Tilmeld
*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×