Omsorg handler også om den mad, vi spiser.

På Dagmarsminde spiser vi sundt og varieret. Vi går meget op i, at der serveres gode råvarer, som vækker beboernes sanser.

Vi anretter og luner maden i vores fælles spisekøkken, så beboerne kan dufte den, og fornemmer det er deres hjem og ikke en institution.

Ved alle måltider anretter personalet maden på en indbydende måde. Der dækkes fint op med servietter, friske blomster og stearinlys. Alle måltider fremstår indbydende, så beboerne føler sig velkomne og værdsat i forbindelse med den fælles spisning.

Vi indtager alle måltider i fællesskab. Først og fremmest fordi det er rigtig hyggeligt, men også fordi vi på den måde mindsker risikoen for underernæring, da vi bedre kan hjælpe beboerne og observere, hvad de indtager.Øvrige måltider

Vi har altid mellemmåltider og økologisk frugt lige i nærheden. Vi bager kage til eftermiddagskaffen, og et par gange om ugen serverer vi små engelske sandwiches. Til de pårørende har vi altid frugt, kage, kaffe, te eller koldt at drikke.
Drikkevarer

Vi holder altid øje med beboernes væskebalance og sørger for, at de får rigeligt vand, saft eller juice. Derudover serverer vi portvin til eftermiddagskaffen om fredagen for at ønske god weekend - samt et glas vin til maden fredag og lørdag aften.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

I agree with the Terms & Conditions
  Tilmeld
*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×