Sådan ser en almindelig dag ud på DagmarsmindeVi lægger vægt på mange nuancer i hverdagen. Men overordnet følger vi et generelt mønster, da struktur og gentagelser skaber tryghed hos vores beboere.

7.00-9.00: Beboeren vågner eller vækkes og hjælpes med den personlige hygiejne. Dette foregår i et roligt tempo, hvor vedkommende inddrages i flest mulige aktiviteter, således at integritet og værdighed bevares.

7.00-9.30: Fælles morgenmad.

9.00-10.45: Vi starter med at læse lidt op fra dagens aviser. Beboerne hjælper nogle gange med oplæsningen, og vi kan også finde på at træne deres evne til at skrive. Vi går en tur i skoven eller haven og giver gederne, hønsene og kaninerne mad.

10.45-11.30: En lille times gymnastik og motorisk træning på alle hverdage.

11.30-12.30: Fælles frokost.

13.00-14.30: Beboere sover til middag eller hviler. Nogle hviler fælles i stuen og havestuen.

15.00-18.00: Eftermiddagskaffe med kage. Pårørende er her måske - som regel fælles med os andre. Vi kan gå en tur eller sidde og nyde roen i haven. Beboeren kan også hjælpe med dagligdags-gøremål såsom at vande blomster, fodre dyr eller rydde op i småting. Vi spiller guitar og synger eller sidder bare og hyggesludrer. Det kan også være, at en beboer skal en tur i varmtvandsbassinet.

16.30-17.30: I dette tidsrum vil man opleve, at nogle beboere har brug for et ekstra hvil. Dette foregår ofte i vores havestue.

18.00-19.00: Fælles aftensmad.

20.00-22.00: Aftenkaffe med dessert. Vi ser nyheder eller underholdningsprogrammer. Måske ser vi en hyggelig film. Aftenstemningen er så rolig og afslappet som muligt – der er et lavt toneleje og en dæmpet belysning. Vi håber, at beboerne på den måde bedre kan falde i søvn.

20.00-23.00: De beboere, som ønsker det, hjælpes i seng. Vi har tæppet af og gjort værelset klar med hyggelig belysning, inden beboeren hjælpes ind på sit værelse. Aftenseancen foregår ligesom morgenritualet på rolig og tålmodig vis, hvor beboeren inddrages i flest mulige aktiviteter. Beboerne får en let træning i sengen af ben og arme eller en kort massage. Medarbejderen sætter sig ved sengekanten og sludrer lidt, inden der siges godnat.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

I agree with the Terms & Conditions
  Tilmeld
*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×