Sådan ser en almindelig dag ud på DagmarsmindeVi lægger vægt på mange nuancer i hverdagen. Men overordnet følger vi et generelt mønster, da struktur og gentagelser skaber tryghed hos vores beboere.

7.00-9.00: Beboeren vågner eller vækkes og hjælpes med den personlige hygiejne. Dette foregår i et roligt tempo, hvor vedkommende inddrages i flest mulige aktiviteter, således at integritet og værdighed bevares.

7.00-9.30: Fælles morgenmad.

9.00-12.00: Vi starter med at se nyheder eller læse lidt op fra dagens aviser. Beboerne hjælper med oplæsningen, og vi træner deres evne til at skrive. Vi går en tur i skoven eller haven og giver gederne, hønsene og kaninerne mad. Vi læser op af en roman, kigger på billeder og lytter til musik.

11.00-12.00: En times gymnastik og motorisk træning på alle hverdage.

12.00-13.00: Fælles frokost.

13.30-15.00: Beboere sover til middag eller hviler.

15.00-18.00: Eftermiddagskaffe med kage. Pårørende er her måske - som regel fælles med os andre. Vi kan gå en tur eller sidde og nyde roen i haven. Beboeren kan også hjælpe med dagligdags-gøremål såsom at vande blomster, fodre dyr eller rydde op i småting. Vi spiller guitar og synger eller sidder bare og hyggesludrer. Det kan også være, at en beboer skal en tur i varmtvandsbassinet.

18.00-19.00: Fælles aftensmad.

20.00-22.00: Aftenkaffe med dessert. Vi ser nyheder eller underholdningsprogrammer. Måske ser vi en hyggelig film. Aftenstemningen er så rolig og afslappet som muligt – der er et lavt toneleje og en dæmpet belysning. Vi håber, at beboerne på den måde bedre kan falde i søvn.

21.00-23.00: De beboere, som ønsker det, hjælpes i seng. Dette foregår ligesom morgenritualet på rolig og tålmodig vis, hvor beboeren inddrages i flest mulige aktiviteter. Medarbejderen sætter sig ved sengekanten og sludrer lidt, inden der siges godnat.
  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kære gæst! Her kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra Dagmarsminde!

*Ved at anvende denne formular og skrive dig op til vores nyhedsbrev, accepterer du at vi modtager og anvender din data til brug for nyhedsbrev.
×